Ajtóbeszerelés

Tisztelt látogató!Miután sikerült kiválasztani az Önnek megfelelő típusú, színű, méretű illetve nyílásirányú ajtót, ezzel érkezek Önhöz személyesen.
Az ajtószerelés, ajtócsere az előzetesen megbeszélt időpontban történik és általában a régi ajtó kibontásával kezdődik a munka.
A régi ajtó kiszerelése épülettől, ajtótípustól függően, lehet 5 perc, de lehet akár 1-2 óra is.
A régi ajtókeretet elvágom körülbelül derékmagasságban, ez után pedig a régi ajtókeret befelé feszítésével kiszedem a helyéről, ha nincs semmi vezeték vagy kábel az ajtókeretbe.
Sok esetben főleg lakótelepi bejárati ajtók esetében a tv vagy az internet szolgáltató az ajtókereten keresztül vezeti be a kábeleit, ilyen esetekbe a kábelek kiszabadításával kezdjük a munkát.
Ez panel házakban általában max 10-15 percet vesz igénybe.
Tégla épületeknél ez kicsit több ideig tart, és a kibontás közben a vakolat is sérülhet.
Mindkét esetben porral jár a folyamat!
A régi ajtókeret kiszerelése után, a szabad nyílásba behelyezem az új ajtót, majd ezek után beállítom megfelelően vízszintes illetve függőleges irányba.
Ha ez is megvan akkor a falhoz rögzítem az ajtókereten kialakított rögzítő füleken keresztül a megfelelő hosszúságú (10-22cm.hosszú) ajtókeret rögzítő dűbelekkel.
Ajtótípustól függően 6-12 ponton.
Miután meggyőződtem az ajtó tökéletes beállításáról az új ajtókeret és a fal közötti hézagot kitöltöm purhabbal!
Az ajtóra felszerelem a kilincset, a zárakat-zárbetéteket megolajozom és beállítom!
Innentől kezdve Ön egy új bejárati ajtó boldog tulajdonosa!Felhívom a figyelmét hogy ha a parkolás fizetős az a kedves megrendelőt terheli, az nincs benne az ajtó árában! Az ajtószerelés általában 2-3 órás folyamat!
A beépítés utáni helyreállítás igény esetén elvégzem, ami panel házak esetén szegőlécek felragasztásával történik, téglaépületek esetében általában gletteléssel, esetlegesen gipszkarton használatával! 

Ez a művelet nincs benne az ajtó árában.
A fehér szegőléc: 1.500.- Ft/Fm.
Ajtóval szín azonos szegő, ami nem fehér: 2.000.- Ft/Fm.
A külső belső glettelés :15.000.- 25.000.- Ft. ami függ a javítandó felület méretétől!