Ajtó ablak szigetelés

Tisztelt Látogató!

Legyen tél vagy nyár, fűtünk vagy hűtünk, nem mindegy hogy mennyi energiát használunk fel, nem beszélve ezek anyagi vonzatáról. Manapság a rezsiköltségek között a villanyszámla és a gázszámla összege viszi a prímet a többi előtt, de a gáz van az első helyen.

Felhívom a figyelmét hogy az ajtószigetelés és az ablakszigetelés állapota nem elhanyagolandó! Ha az ajtók szigetelése és az ablakok szigetelése nem megfelelő, akkor nem is hinné milyen sok energiát elpazarol! Érdemes leellenőrizni az ajtók és az ablakok szigetelését, mert lehet nem is tud róla hogy az utcát fűti!

Nemcsak a téli időszakban lehet fontos a nyílászárók szigetelése, hisz az otthonunk belső komfortérzetét jelentősen növeli, ha a kinti zajok, por kint is marad és nem jut be a lakásunkba! Egészségügyi szempontból sem elhanyagolandó, sőt az évi portörlések száma se mindegy! Nyáron a nagy melegbe a klímánk is kevesebb energiát használ ha nem az utcát hűti!

Egyik fő szolgáltatásom a régi nyílászárók javítása, utólagos hőszigetelése, amire 2év garanciát vállalokA szigetelőanyag élettartama 10-15 Év. A módszer amivel az ajtók ablakok utólagos hőszigetelését elvégzem, a bemarásos svéd technológia, amit a 90-es évek óta alkalmazok! Utólagos nyílászáró szigetelés esetén ez a technológia a leginkább bevált, költséghatékonyság és funkcionalitás szempontjából a legjobb. Hosszú élettartamát, rugalmasságát, magas szilikontartalmának köszönheti.

Széles körben ismert és közkedvelt a bemarásos svéd technológia a nyílászárók utólagos hőszigetelése esetén.
Ez a nyílászáró szigetelés elsősorban fa nyílászáróknál alkalmazható, de műanyag ablak,műanyag ajtó, fém ajtó, fém ablakkeret esetén is vállalom a szigetelés kivitelezését!

Az ajtók, ablakok utólagos hőszigetelése a svéd bemarásos technológiával, szilikongumi beültetéssel, csak jól működő nyílászárók esetén hatékony. Ha az Ön nyílászárója nem zár tökéletesen, nehezen nyílik, szorul, akad vagy bármi problémája van, akkor jó helyen jár. Én megjavítok amit lehet, kicserélek amit kell!
Ablakok ajtók zsanér cseréje, vasalat cseréje, akár az üveg cseréje hőszigetelt üvegre!

Korrekt áron precíz munka.
Pontos árajánlat csak helyszíni felmérés után.

Budapesten megrendelés esetén ingyenes a helyszíni felmérés!
A kiszállási költség 10.000.- Ft.
Helyszíni felmérés: 5.0000.- Ft, ami megrendelés esetén a végösszegből levonásra kerül!

Budapest és Pest megyében vállalom a régi nyílászárók szigetelését, javítását!

Keressen fel a -kapcsolat@ajtoszerelo.hu- Email címen!