Szúnyogháló

Szúnyogháló

Ha nem szeretne az otthonába illetéktelen behatolókat rovarok, bogarak, poloskák, szúnyogok, darazsak, mászkáló, repkedő ízeltlábúak formájában és még nincs e téren biztonságot adó háló a nyílászáróin akkor szüksége van szúnyoghálóra! A szúnyoghálók nem csak a rovarokat, szúnyogokat nem engedi be az otthonába, de kint tartja a levegőben szálló szennyeződések nagy részét is! A kinti légmozgás által repkedő szöszök, bolyhok, egyes allergiát okozó nővények ellen is véd! A lakása belső komfortérzete nem az igazi ha a legyek repkednek fel s alá, még a konyhába is bejutva, szemtelenül rá szálva a kedvenc ételünkre! Igen, ilyenkor nem az a szó jut eszünkbe hogy komfort!

Több típusú szúnyogháló közül választhat, de mindegyiknek ugyanaz a feladata! Tartsa kint a fent felsoroltakat! Az ajtókra és ablakokra szerelhető szúnyoghálók variációjának megfelelő kiválasztásában a helyszínen tudok Önnek segíteni! Természetesen a lehetőségeket felmérve, a pénztárcájához igazodva, a lehető leggazdaságosabb, a használatát tekintve a legpraktikusabb verziót fogom Önnek ajánlani ha engem választ!

Az általam kínált szúnyoghálók mindegyikébe magas minőségű, hosszú élettartamú, UV álló üvegszálas háló van beépítve! Akár műanyag vagy alumínium keretes, fix, lehúzható vagy oldalra húzható rolós, nyitható, eltolható, redőnybe épített vagy redőnyre rászerelhető szúnyoghálóról beszélünk! Ezt a hálót az égő cigaretta csikk sem tudja átégetni! Annó én se hittem el, de kipróbáltam! Nem gagyi az üvegszálas háló, nem összekeverendő a kereskedelmi forgalomban kapható mágneses meg tépőzáras hálókkal amiket a napfény megsüt és rövid idő után tönkre megy, mondhatni elmorzsolódik szinte megszűnik létezni! Ezek a gyenge minőségű, nem tartós anyagokból készült hálók, kicsomagolás után maximum kishalak megfogására alkalmasak ha ragadozó halra horgászunk!

A választékban szereplő szúnyoghálók árai négyzetméterben vannak megadva és tartalmazzák a felszerelési költséget is! Minden egyes szúnyoghálót egyedi méretre gyártanak! Nincs szabvány méretű szúnyogháló! Ha kis felületű szúnyoghálóra van szüksége, típustól függően van megadva a legkisebb számolandó méret, ami mondhatni darab ár! Pl. fix műanyagkeretes vagy fix alumínium keretes szúnyogháló legkisebb számolandó mérete 1 m2. A rolós ablakra szerelhető lehúzható alumínium keretes szúnyoghálónál 1.2 m2/db, de ugyanez az ajtóra való oldalra húzható rolós szúnyogháló esetében 1.7 m2/db. Az alumínium keretes nyíló szúnyogháló ajtó esetén is 1.7 m2. ára fizetendő akkor is ha a felület csak 1.5 m2.

Ha redőnybe épített szúnyoghálót szeretne kérem látogasson el a redőnyökhöz!

Az árak a felszerelés költségét is tartalmazzák!

A helyszíni felmérés 5.000.- Ft, megrendelés esetén a végösszegből levonásra kerül!

Kiszállási költség 10.000.- Ft.

Megrendeléskor előleg fizetése szükséges!

Az esetleges felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok!


Listázás:
Rendezés:

Fix műanyagkeretes szúnyogháló

30×15mm-es fehér vagy barna keretre van feszítve a háló, szerelhető külső ablaksíkra, vagy falcba..

8.100,- Ft

Nyíló szúnyogháló ajtó

Ennek a fajtának a kerete kb. 20×42 mm-es húzott alumínium profil, középen merevítő, vagy osztó p..

23.000,- Ft

Pliszé szúnyogháló ajtó

Ez egy teljesen új fejlesztésű megoldás az ajtóra szerelt hálók között. Alapja egy fekete színű h..

53.100,- Ft

Rolós alukeretes szúnyogháló ablakra

A szúnyogháló egy 45×45mm-es tokban van elhelyezve, az egyik vége csőre szerelve, a másik végén p..

19.600,- Ft

Rolós műanyagkeretes szúnyogháló ablakra

A szúnyogháló egy 45×45mm-es tokban van elhelyezve. Egyik vége csőre szerelve, a másik végén pedi..

18.000,- Ft

Rolós szúnyogháló, ajtóra, terasz, erkély ajtókra

Oldalra húzható rolós, alukeretes, üvegszálas szúnyogháló bármilyen ajtóra!..

27.900,- Ft